vineri, 22 ianuarie 2016

Despre trupe şi concertele lor



      Dacă sunteţi din lumea bună şi credeţi că talentul vă recomandă. Eu vă spun că vă înşelaţi grav. Nimic nu o să vă facă să vă clasaţi pe podium aici în Balcani. Aici unde se poartă cumetriile şi politica. Dacă vrei să aveţi aură fugiţi şi deveniţi membri PNL! Oribil!
Muzica voastră nu atrage decât un grup restrâns. Vă puteţi lua un loc de muncă! Dacă totuşi vreţi să vă ştie mulţimea afonă încercaţi pe comercial presat pe hard cu CD la purtător.
Îmi spuneţi poveşti despre industrie şi solidaritate. Eu vă spun să vă treziţi din minciuni! Nu există aşa ceva. Zona asta este la fel de reală ca marţienii în Piaţa Universităţii. Bine, ăia au fost mineri ce la lumina lămpaşului semănau cu nişte fiinţe diferite de o ţară civilizată. Tovarăşul ştie...
Dacă totuşi doriţi să vă cunoască lumea bună...  Nu mai visaţi! Puneţi cash în puşculiţă, banii pentru ţigări îi puteţi investi în chitări adevărate, ar fi bine să vă cumpăraţi şi bilete de avion! Nimeni nu ştie de voi. Bagajele o să le căraţi singuri. Sunteţi necunoscuţi în industria din Vest. Imediat cum ajungeţi fugiţi şi plătiţi la organizator taxa pentru participarea la festivalul lui! Vreţi apă pe scenă trebuie să plătiţi. Maşina sau cortul vă pot ajuta pentru odihna din noaptea de dinainte de show. Aveţi gratis scena, luminile şi tot ce înseamnă sonorizare. Sunteţi gata de afirmare?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu